Akkumuleringstank

En akkumuleringstank benævnes ofte som en buffertank, en varmebuffer eller en akkumulatortank – kært barn har mange navne. I almindelighed er der tale om en vandbeholder, der typisk bruges til at opbevare eller lagre varme i enten kortere eller længere tid.

Når du skal skifte den gamle vandopvarmning ud, eller hvis du er i gang med at skifte det gamle varmeanlæg ud med et nyt, kommer akkumuleringstanken ind i billedet.

Her skal du være klar på, at der findes mange alternative modeller og størrelser, så det er yderst vigtigt, at du håndplukker den rigtige model som passer til lige netop dine behov.


Fjernvarme

Der er mange fordele ved at få et nyt fjernvarmeanlæg, både for dig og for klimaet. Fjernvarme er blandt de mest CO2 neutrale måder at opvarme en bolig på, og har hverken lugt- eller støjgener. Et fjernvarmeanlæg er altså både godt for både ude- og indeklimaet.

Desuden er der mange penge at spare på et nyt fjernvarmeanlæg. Ældre fjernvarmeanlæg er som regel ikke nær så effektive og energibesparende som de moderne anlæg, og de koster derfor mere i drift. Ifølge Teknologisk Institut er der fejl i installationen af varmeanlægget i mere end 50% af danske hjem med fjernvarme. Og disse fejl bliver hurtigt dyre i længden.

Gaskedel

Gaskedler bruger naturgas til opvarmning af huset og brugsvand. Nye gaskedler er langt mere energieffektive end ældre, og udskiftningen til en ny type vil dermed reducerer varmeomkostningerne betragteligt. Ældre gaskedler kan, udover at være slidte, have problemer med at leve op til de nyeste standarder for miljøbelastning og effektivitet. Ældre gaskedler er i en række tilfælde også dårligere isoleret end i dag, og udskiftning til nyt vil kunne aflæses i lavere varmeomkostninger. Vi leverer, monterer og servicerer gaskedler af høj kvalitet fra Viessmann – det er din garanti for driftssikkerhed og mange års levetid.

Kontakt os for en vurdering af, om det er på tide med udskiftning af gaskedlen.

Gulvvarme

Gulvvarme er en effektiv og elegant løsning, når der skal installeres varme i boligen. Med gulvvarme får du behageligt varme gulve, og meget små temperaturvariationer i dine forskellige rum og værelser. Er du på udkig efter moderne gulvvarme til en lav pris, så finder du her på siden vores brede udvalg af alt hvad du skal bruge til din gulvvarme

Kedler fastbrændsel

Fast brændsel-kedlerne er automatiserede så vidt det er muligt og leveres standard med klimastyring, selvtænding, selvrensende funktion og med iltstyring til modulerede drift.


Oliekedler
Pilleanlæg
Radiator
Solvarme
Skorsten
Varmepumper